Over ons

Dé installatie specialist sinds 1902

Wesselingh Installaties is een loodgieters- en installatiebedrijf met een rijke historie. Al vier generaties is het bedrijf in de familie. Het bedrijf is in 1902 opgericht door Pieter Wesselingh, pompenmaker, koper- en blikslager en kreeg de naam ‘Loodgieterij het Wapen van Egmond’. Na een succesvolle start is het bedrijf in 1933 door zijn zoon Hendrik Wesselingh voortgezet. Hendrik maakte een duidelijker onderscheid in de winkel, met enerzijds de verkoop van sanitair en toebehoren en anderzijds het loodgietersbedrijf.

In de jaren zestig neemt het toerisme in Egmond aan Zee toe. De vele badgasten wensen meer luxe, zoals warm water en douches. Wesselingh Installaties speelde in die tijd een belangrijke rol in deze ontwikkelingen en maakte daardoor een enorme groei door. De ontwikkelingen op sanitairgebied nemen in snel tempo toe en zo is Wesselingh Installaties de eerste met een showroom in Nederland met als concept het verkopen en plaatsen van badkamers.

Wesselingh Installaties is inmiddels in handen van de vierde generatie: William, de zoon van Piet Wesselingh. De huidige bedrijfsactiviteiten bestaan uit: ventilatie techniek, centrale verwarming, warmtepomp installaties, airconditioning, zonne-energie, zink- en koper- en loodwerk gevelbekleding, Mawipex dakbedekking, dakkapellen en het plaatsen van sanitair, zoals complete badkamers.

Ons team

Director WGF Technical Service

Rob van den Bosch

Ervaren directeur met een praktische inslag.

Back office

Sylvia Mienis

Begeleidt uw werk van A tot Z

Leerling Loodgieter

Kenneth Wubbenhorst

Talentvol en wil leren van echte vakmannen

Binnenwerker

Martijn Uijl

Badkamer en sanitair specialist. Maakt dromen waar!

All-round loodgieter

Eric Kors

Onze expert en all-round loodgieter (volledig getraind op alle onderhouds- en storingwerkzaamheden)

Dak specialist

Rob Köhler

Onze absolute dak specialist! Wij verzekeren u een waterdicht dak.

Contact opnemen

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 7:00 uur tot 17:00 uur.