Onze diensten

Nieuwbouwprojecten

Bent u op zoek naar een innovatieve partner met kennis op het gebied van warmtemanagement verduurzaming? Wesselingh is expert op dit gebied en weet hoe warmte zo efficiënt mogelijk in een gebouw moet worden ingezet.

Daarnaast leggen we moeiteloos, met behulp van een goed leidingen plan,  water en gasleidingen aan, verzorgen de mechanische ventilatie en installeren de complete riolering in en rond het pand.

Warmte en energie

Centrale verwarming, gas en warmtepomp installaties, vloerverwarming

Is uw oude cv-ketel toe aan vervanging en wilt u kiezen voor een nieuwe efficiënte en duurzame warmte oplossing? Wesselingh is de expert op het gebied van warmtemanagement in de regio Noord-Holland. 

Als erkend cv-installateur leveren we kwalitatief en goed werk. Zo weet u dat de installatie netjes en veilig gebeurd. Onderhoud en Storingsdienst hoort ook bij onze werkzaamheden, vraag er naar!

Vloerverwarming in uw huis? Wij leggen deze zo bij u aan!

Cases:
Plaatsing zonneboiler
Aanleg vloerverwarming
All Electric Warmtepomp Installatie

Alles voor uw dak

Mawipex rubberen dakbedekking, gevelbekleding: zink, koper en loodwerk.

Dakbedekking (nieuw, repareren en vervangen), dakgoten plaatsen, dakgoten vervangen, alle lood- en zink werk, Wesselingh draait er zijn hand niet voor om. 

Onder dak werkzaamheden verstaan wij ook het plaatsen van complete dakkapellen en deze waterdicht afwerken, eventueel met mooie, moderne zink afwerking.

Wesseling is expert op het gebied van ventilatie techniek, voor grote gebouwen, maar ook voor woningen. Vraag naar de mogelijkheden.

Cases:
Zinkbekleding Dakkapel Zandvoort
Ventilatie systeem Hillegom