Hey installatiemonteur Wesselingh (1)

Elke dag anders, afwisselend & uitdagend

Bij Technical Services sta jij als vakman en als mens centraal. Zonder goede vakmensen kunnen wij niet groeien. Ons team staat elke dag weer met passie voor techniek klaar om voor onze klanten vakwerk af te leveren. Bij particulieren, VvE’s en vastgoedbeheerders. Dit zorgt voor afwisseling en uitdaging.

Aandacht en prettig werken

Wij zorgen voor onze mensen door goed materiaal beschikbaar te stellen, een veilige werkomgeving te creëren en mee te denken over de wensen die voor iedere werknemer anders zijn. Zo blijf je gefocust en gemotiveerd!

Groei en ontwikkeling

Groeien kan bij Technical Services. Verder ontwikkelen in wat je al doet of doorgroeien naar een andere functie, meer variatie in je werk brengen? Bedenk wat je wilt en ga ervoor!

Goede Werksfeer

Een goede sfeer in het team is belangrijk. Daarom maken we samen plezier, helpen we elkaar en leren we van elkaar. En dat naast onze zeer gezellige vrijdagmiddag borrel.

Wat wij nog meer bieden

level-up

Hey installatiemonteur! Level up!

Je wil regelmatig een nieuwe telefoon, televisie of misschien ook wel een nieuwe auto. Waarom? Omdat het je leven net even wat gemakkelijker maakt en op dat moment beter bij je past. Waarom dan niet eens veranderen van werkgever?

Wil jij wat meer groei in je werk? Ga met ons in gesprek en luister naar wat wij kunnen doen om je weer met plezier naar je werk te laten gaan en welke groeimogelijkheden er zijn!

Hey installatiemonteur Wesselingh (1)

Share this

#voormeerkijkjeverder